Lista tytułów z wydawnictwa "FORMAT AB"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 13 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania 1 2 > >>
DOKUMENTACJA HOTELOWA ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJE T.11 I T.12  , BEATA BODUSZ
DOKUMENTACJA HOTELOWA CZĘŚĆ 2 ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE, BEATA BODUSZ

Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia ... więcej

Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi ... więcej

EKONOMIA I PRAWO W HOTELARSTWIE, BARBARA GOŁĘBIEWSKA, ANNA GRONTKOWSKA, BOGDAN KLEPACKI
HOTELARSTWO CZĘŚĆ III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI, HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ, EWA ŚWISTAK, MONIKA ŚWIĄTKOWSKA, BEATA SAWICKA, AGNIESZKA TUL-KRZYSZCZUK, BEATA BLISKA

Proponowany P.T. Czytelnikom podręcznik pt. "Ekonomia i prawo w hotelarstwie" obejmuje najważniejsze zagadnienia z zakresu funkcjonowania przedsiębiorstw ... więcej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. SPIS TREŚCI PODSTAWY HOTELARSTWA 1. GOŚCIE ... więcej

HOTELARSTWO CZĘŚĆ I ORGANIZACJA PRACY TOM 1  , MONIKA ŚWIĄTKOWSKA, BEATA SAWICKA, AGNIESZKA TUL-KRZYSZCZUK, EWA ŚWIASTAK, BEATA BILSKA
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ IV PODSTAWY TURYSTYKI , red.BEATA SAWICKA

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia ... więcej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i ... więcej

PODSTAWY EKONOMII PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU: TECHNIK AGROBIZNESU, TECHNIK ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOWEGO, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK WETERYNARZ, KRZYSZTOF KRZEŚNIAK
WYBRANE ZAGADNIENIA Z PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ PODRĘCZNIK DLA UCZNIÓW SZKÓŁ KSZTAŁCĄCYCH W ZAWODZIE TECHNIK AGROBIZNESU ORAZ TECHNIK ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOW,  JAN WOŁOSZYN, HANNA HAMER

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodów: technik agrobiznesu, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik technologii żywności ... więcej

Dajemy wam podręcznik Wybrane zagadnienia z psychologii społecznej, obejmujący swoim zakresem także inne działy psychologii. Mamy ... więcej

ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.11 PLANOWANIE I REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA, KRZYSZTOF JONASZEK
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU ZAWODOWEGO TECHNIK HOTELARSTWA, JOLANTA ĆWIK, KRZYSZTOF JONASZEK, EWA STELMASZCZUK

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część ... więcej

Zbiór zawiera 6 zestawów pytań (częśc pisemna) i 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc ... więcej

1 2 > >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa EKONOMICZNA akceptuje płatności: