Lista tytułów z wydawnictwa "FORMAT AB"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 19 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania 1 2 > >>
PODSTAWY EKONOMII PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU: TECHNIK AGROBIZNESU, TECHNIK ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOWEGO, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK WETERYNARZ, KRZYSZTOF KRZEŚNIAK
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.6. SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW CZĘŚĆ 2, JOANNA EWA KOWALSKA

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodów: technik agrobiznesu, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik technologii żywności ... więcej

Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów ... więcej

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ II ORGANIZACJA IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH TOM 2, AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.14 PROWADZENIE INFORMACJI TURYSTYCZNEJ ORAZ SPRZEDAŻ USŁUG TURYSTYCZNYCH, AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA

Obsługa turystyczna cz. II Organizacja imprez i usług turystycznych tom 2 jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum ... więcej

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż ... więcej

DOKUMENTACJA HOTELOWA ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJE T.11 I T.12  , BEATA BODUSZ
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.11 PLANOWANIE I REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA, KRZYSZTOF JONASZEK

Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia ... więcej

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część ... więcej

ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU ZAWODOWEGO TECHNIK HOTELARSTWA, JOLANTA ĆWIK, KRZYSZTOF JONASZEK, EWA STELMASZCZUK
WYBRANE ZAGADNIENIA Z PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ PODRĘCZNIK DLA UCZNIÓW SZKÓŁ KSZTAŁCĄCYCH W ZAWODZIE TECHNIK AGROBIZNESU ORAZ TECHNIK ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOW,  JAN WOŁOSZYN, HANNA HAMER

Zbiór zawiera 6 zestawów pytań (częśc pisemna) i 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc ... więcej

Dajemy wam podręcznik Wybrane zagadnienia z psychologii społecznej, obejmujący swoim zakresem także inne działy psychologii. Mamy ... więcej

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ IV PODSTAWY TURYSTYKI , red.BEATA SAWICKA
DOKUMENTACJA HOTELOWA CZĘŚĆ 2 ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJA T.12 OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE, BEATA BODUSZ

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i ... więcej

Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi ... więcej

1 2 > >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa EKONOMICZNA akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier