TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 

Lista tytułów z wydawnictwa "FORMAT AB"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 21 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania 1 2 3 > >>
PODSTAWY EKONOMII PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU: TECHNIK AGROBIZNESU, TECHNIK ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOWEGO, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK WETERYNARZ, KRZYSZTOF KRZEŚNIAK
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.6. SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW CZĘŚĆ 2, JOANNA EWA KOWALSKA

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodów: technik agrobiznesu, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik technologii żywności ... więcej

Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów ... więcej

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZĘŚĆ II ORGANIZACJA IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH TOM 2, AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.14 PROWADZENIE INFORMACJI TURYSTYCZNEJ ORAZ SPRZEDAŻ USŁUG TURYSTYCZNYCH, AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA

Obsługa turystyczna cz. II Organizacja imprez i usług turystycznych tom 2 jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum ... więcej

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż ... więcej

DOKUMENTACJA HOTELOWA ĆWICZENIA DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA KWALIFIKACJE T.11 I T.12  , BEATA BODUSZ
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.11 PLANOWANIE I REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI DLA ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA, KRZYSZTOF JONASZEK

Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia ... więcej

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część ... więcej

EKONOMIA I PRAWO W HOTELARSTWIE, BARBARA GOŁĘBIEWSKA, ANNA GRONTKOWSKA, BOGDAN KLEPACKI
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU ZAWODOWEGO TECHNIK HOTELARSTWA, JOLANTA ĆWIK, KRZYSZTOF JONASZEK, EWA STELMASZCZUK

Proponowany P.T. Czytelnikom podręcznik pt. "Ekonomia i prawo w hotelarstwie" obejmuje najważniejsze zagadnienia z zakresu funkcjonowania przedsiębiorstw ... więcej

Zbiór zawiera 6 zestawów pytań (częśc pisemna) i 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc ... więcej

WYBRANE ZAGADNIENIA Z PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ PODRĘCZNIK DLA UCZNIÓW SZKÓŁ KSZTAŁCĄCYCH W ZAWODZIE TECHNIK AGROBIZNESU ORAZ TECHNIK ŻYWIENIA I GOSPODARSTWA DOMOW,  JAN WOŁOSZYN, HANNA HAMER
HOTELARSTWO CZĘŚĆ IV USŁUGI ŻYWIENIOWE, HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ, EWA ŚWISTAK, MONIKA ŚWIĄTKOWSKA, BEATA SAWICKA, AGNIESZKA TUL-KRZYSZCZUK, BEATA BILSKA

Dajemy wam podręcznik Wybrane zagadnienia z psychologii społecznej, obejmujący swoim zakresem także inne działy psychologii. Mamy ... więcej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. SPIS TRESCI PODSTAWY HOTELARSTWA 1. PODSTAWOWE ... więcej

1 2 3 > >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa EKONOMICZNA akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier